Samostatny pokoj od 1.7.2016 Brno - Bohunice
Švermova , Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
10 m2
Volný od:
1. července 2016
Cena za pokoj:
4500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Věk:
20 - 40
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabizime plne vybaveny nepruchozi pokoj pro jednu osobu k nastehovani od 1.7.2016 nebo dle dohody do prostorne 3+1 v Brne - Bohunicich. V uzamykatelnem pokoji je vse, co potrebujes: postel, stul, skrinky, osvetleni. Hledame at pracujici nebo studenta/-ku, nekuraka, lepe bez zvirat, ktera jdou ulovit :) Cena s energiemi, netem (vysokorychlostni, UPC kabel i wifi), pojistenim a mensimi vydaji za uklidove prostredky je 4.500 Kc + vratna kauce ve vysi dvou mesicnich najmu. Kontakt na malkova.b@centrum.cz

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
5
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Švermova
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt je vybaveny myckou, plynovym sporakem s el. troubou, mikrovlnkou, koupelna po rekonstrukci a oddelene WC, mnozstvi uloznych prostor jak v pokoji, tak na chodbach. Ve zbyvajicich pokojich je po jednom pracujicim (celkem budeme na byte tedy 3) plus rocni stene bigla, ktery do ostatnich pokoju nesmi. Na salinu (linky 6 a 8) je to 3 minuty i s cestou vytahem, bus 50ka a nocni rozjezdy 91 a 96 za barakem. Na nadrazi i do Kampusu cesta na 10 minut, na Ceskou 20 min. Parkovani mozne pred domem.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Barbora Malkova
Tel.:
605209723

Zvětšit mapu