Nabízím místo v pokoji (byt u Lužánek) SPĚCHÁ
Antonína Slavíka 19, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
14. listopadu 2016
Cena za pokoj:
3000,- Kč
Počet osob:
5
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Vybavení:

Popis pokoje

Pokoj má dvě okna do ulice, nabízím místo přímo u okna, koutek je prostorný, je tu jen matrace. Na zemi parkety. Místnost je něco jako "ložnice",kde spí všichni obyvatelé bytu. Zatím jsme nikdy neměli problém se vzájemným rušením. Vedlejší místnost je koncipovaná jako pracovní prostor a obývák pro větší klid těm, kteří chodí dřívespát nebo naopak pro ty, co musí od rána pracovat. Sespolubydlícími se však můžeš domluvit a svůj koutek si vybudovat kde budeš chtít. V obyváku jsou také dvě palandy pro návštěvy, které nejsou žádný problém - vítáme společenské jedince.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
2+kk
Již bydlí osob:
5
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Antonína Slavíka 19
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt je v scesním domě, nová okna, nové topení, vysoké stropy, parkety. V koupelně je větší vana, WC odděleno. V kuchyni je jídelní stůl a okno do zahrady (ta je také k dispozici). Do bytu se vchází po pavlači, je zde tedy spoustu světla. Žijí zde studenti převážně uměleckých oborů a psychologie. Hledáme někoho, kdo má rád kolektivní život, nebrání se společným aktivitám a je sdílný. Máme také zvětšovák a promítačku :)

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Lucie Sedláčková

Zvětšit mapu