Bez KAUCE a PROVIZE 3x samostatný moderně vybavený neprůchozí pokoj ve studentském RD
Čermákova, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
22 m2
Volný od:
1. května 2017
Cena za pokoj:
5500,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Balkon/Terasa, Připojení k TV, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Nabízíme k pronájmu BEZ PROVIZE a KAUCE celkově 3x samostatný světlý, prostorný, nově zařízený a útulný pokoj v moderním rodinném studentském domě v Brně – Starý Lískovec (cca. 5min jízdy od CAMPUSU) pro páry nebo studenty. Jeden pokoj v přízemí vhodný pro jednu osobu za 4000 Kč + 700 Kč inkaso. Další pokoj v I. NP s balkónem s výhledem na Brno za 5500 Kč + 700 Kč inkaso a pak podkrovní pokoj za 5500 Kč + 700 Kč inkaso. Dvougenerační, řadový dům 8+1 je zděný a je po rekonstrukci. Dům se skládá z přízemí, patra a podkroví. Pokoje vyššího standardu - kvalitní plovoucí podlaha, moderní řešení (led světla). 2x nová koupelna + WC. Přízemí: vstup z ulice – moderně vybavená kuchyňská linka. Na kuchyňskou linku navazuje jídelna se vstupem do zimní zahrady a na zahradu , dále koupelna s WC, 3 neprůchozí pokoje, 1.NP 3 neprůchozí pokoje, koupelna s WC. Podkroví: 2 neprůchozí podkrovní pokoje. Zastávka autobusu 3 min. chůze. Internet ZDARMA. Volné od 1.5.2017.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
5+1
Patro:
1
Již bydlí osob:
12
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Čermákova
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Dvougenerační, řadový dům je zděný a je po rekonstrukci. CP plocha pozemku je 278 m2 z čehož ZP 135m2 a zahrada 72m2. Dům se skládá z přízemí, patra a podkroví. Přízemí: vstup z ulice – moderně vybavená kuchyňská linka (sklokeramická deska, trouba, mikrovlnka, myčka, lednice s mrazákem). Na kuchyňskou linku navazuje jídelna se vstupem do zimní zahrady. Dále je v přízemí koupelna s WC, 3 neprůchozí pokoje (dva s okny do ulice a jeden směrem do zahrady) 1.NP 3 neprůchozí pokoje (dva s okny do ulice a jeden s lódžií s výhledem na zahradu), koupelna s WC.  Podkroví: 2 neprůchozí podkrovní pokoje. Všechny pokoje jsou ve vysokém standardu, stejně tak kuchyň a jídelna. Celkovou pohodu dotváří zimní zahrada, z níž je možné vstoupit na zahradu s posezením. Zastávka autobusu 3 min. chůze. Bezproblémové parkování přímo u domu.  Jedná se o velmi klidné bydlení s velmi dobrou dostupností do brněnského CAMPUSU. Možnost provozování sportovních aktivit v blízkosti domu – koupaliště, hřiště, cyklostezka, stezky pro běh. Dům je v současné době obýván nájemníky.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Ivana Pospíšilová
Tel.:
799991820

Zvětšit mapu