HLEDÁME SPOLUBIDLÍCÍ/HO DO STUDENTSKÉHO BYTU V RAJHRADĚ u Brna
Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
5. prosince 2016
Cena za pokoj:
3100,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
18 - 26
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Balkon/Terasa, Připojení k TV, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Do jednolůžkového pokoje se střešním oknem hledáme spolubydlící/ho. V pokoji je skříň, stůl, židle, vlastní klimatizace.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
5+kk
Již bydlí osob:
5
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

minut autem od Brna, 13minut vlakem na Hlavní nádraží, dále spoustu autobusových spojů :) Do studentského bytu v Rajhradě hledáme nového spolubydlícího. Uvolnil se nám pokoj se střešním oknem, který je vybaven stolem, židlí, skříní, postelí a má vlastní klimatizaci. V současné době je na bytě 5 lidí + jednoho sháníme. Každý má dostatek soukromí, takže není čeho se bát :) Byt se nachází v bytovém komplexu Klášterní Dvůr v centru Rajhradu. Je to největší a nejluxusnější mezonetový byt s balkónem a terasou na střeše. Má dvě koupelny, šatnu a šest klimatizovaných místností, půdní prostor a množství uzamykatelných prostor v suterénním podlaží, hlavní společnou obývací místnost s velkou kuchyní. Vchody do bytu ve dvou podlažích z domovní chodby s výtahem. Všechny pokoje mají vlastní klimatizaci. V koupelnách vana a sprcha, pračka, umývadla, odvětrání. Společné prostory v bytě jsou velké, pokoje menší, ale každému poskytují vlastní postel, skříň (nebo šatnu) a pracovní stůl. K bytu je parkovací místo před vchodem. K domu přiléhá luxusní soukromý park. S domem sousedí supermarket TESCO. V Rajhradě jsou i další obchody, infrastruktura a cca 10 restaurací různých skupin (od super drahé, po pivnici). Podmínky nájmu: Smlouva do konce srpna, 5000Kč se platí předem jako depozit, voda se doplácí měsíčně dle spotřeby (cca 150Kč/osoba). ! Vše věcí společné dohody

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Lucie Nahodilova

Zvětšit mapu