Hledám spolubydlící
Březinova 33, Kraví hora, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
1. června 2017
Cena za pokoj:
2900,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Věk:
20
Vybavení:
Postel, Skříň, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Pokoje má dvě okna a zimní zahradu, z níž sem také proniká světlo. Orientován na východ. Parkety, funkční topení, skříně, postel, gauč a stoleček. Naproti koupelna a dveře na krásnou půdu. Já sama jsem studentka, veganka a výtvarnice, miluju jógu, přírodu, jsem sdílná, ale i empatická, takže se stačí zamračit a už tě nechám na pokoji. Zvíře nemám, jen ukulele.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
5+kk
Patro:
2
Již bydlí osob:
11
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Březinova 33, Kraví hora
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Dům má tři patra plus půdu, kuchyň velká, okno do naší milované zahrady, kde je ohniště, tři stromy (akorát na hamaku) a nějaké ty bylinky (Aneb Zasaď si, co chceš). Záchody jsou v domě tři, v koupelně je velká vana a pračka. Dům bývá často prázdný, všichni odjíždí nebo se tu míjíme, takže bývám na víkendy hodně sama. I jinak je tu hodně soukromí, každý si zaleze k sobě. A pokud nechceš samotu, jednoduše sejdeš do kuchyně a už interaguješ. Ve sklepě máme bicí a kytary, můžeš jamovat kdykoli budeš chtít (no dobře, jen do 22:00). Bydlíme asi 7 minut od zastávky Náměstí Míru a 9 minut od zastávky Tábor, ale já chodím nejradši pěšky a ve městě bývám do 15ti minut. Jo a pět minut za domem je Wilsonův les, takže večer z okna sleduješ západ slunce nad zalesněnými kopci. Můžeš se nastěhovat klidně až v září, přes léto tu můžem mít třeba couchsurfery. Co se zvířete týče, mě osobně nevadí a s klukama už by se to nějak domluvit dalo ;)

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Lucie Sedláčková
Tel.:
776837580

Zvětšit mapu