Nabízím pokoj pro 2 dívky
Úvoz 112, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
1. července 2017
Cena za pokoj:
3400,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
19 - 27
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Se souhlasem majitelky za sebe od 1. 7. hledáme náhradu do neprůchozího, plně vybaveného pokoje pro dvě osoby. Cena pokoje je 6800,- (tedy 3400,- os./měsíc), včetně služeb a internetu. Pokoj je vybaven celkem třemi postelemi, stoly a skříněmi (přesto určen pouze pro 2 osoby), nabízí tedy spoustu úložného prostoru a volnou postel pro příležitostnou návštěvu nebo jako odkládací prostor.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
2+kk
Patro:
2
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Úvoz 112
Vybavení bytu:
Lednice, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt se nachází v úplném centru Brna, zastávka 25 a 26 Čápkova přímo před domem, Konečného náměstí (tramvaj 3, 11, 12) cca 200 metrů pěšky.Společné prostory tvoří kuchyně, koupelna, toaleta a malá předsíňka. Bytové jádro prošlo v nedávné době renovací. V bytě jsou celkem dva pokoje, ve druhém bydlí dvě milé studentky (přes léto tu bude spolubydlící s přítelem). Majitelka preferuje pronájem pokoje opět dvěma dívkám, nekuřačkám, bez zvířat. Možnost dlouhodobějšího pronájmu (od července do konce dalšího školního roku), případně pouze červenec a srpen. Více info do zpráv/mail.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Šárka Strýčková

Zvětšit mapu