Pokoj v nadstandardně vybaveném bytě Brno
Táborská , Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
14. května 2020
Cena za pokoj:
7200,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
19 - 29
Vybavení:
Skříň, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízím k pronájmu pokoj v Brně v Židenicích na ulici Táborská. Pokoj je bez vybavení, zůstává pouze velká šatní skříň. Případně lze zapůjčit i postel (160cm). Do pokoje se vejde postel, stůl i nějaká polička. Bydlíme tady dvě, je nám okolo 20 let a hledáme někoho, kdo s námi bude kompatibilní. U nás najdeš záliby v líčení, historické módě, šití, filmech, španělských seriálech, vaření a tak dále. Hledáme osobu čistotnou, klidnou, tichou, nekuřáka, včas platící, ale záleží nám i na osobním setkání. Je požadována kauce ve výši 5000 Kč + jeden nájem (záleží, kdy se nastěhujete). Další nájem se platí vždy k 15. v předchozím měsíci. Pokoj volný IHNED. Pište zprávy, domluvíme se na prohlídce. Dostupná je zastávka Buzkova, Otakara Ševčíka, Mošnova. Do 10 minut jste v centru a je tady docela klid. Potraviny, drogerie, bezlepkové pekařství, kadeřnictví, Don Antonio, Brněnka, indická restaurace - vše v docházkové vzdálenosti! Nelze tady mít zvířata. Také je zde zahrada společná pro celý dům.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
3
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Táborská
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Jedná se o mezonetový byt 3+1. Kuchyň plně vybavena - myčka, mikrovlnka, trouba, indukční deska, topinkovač, varná konvice... Pračka, vysavač, mop atd. - taktéž v bytě volně k dispozici. Dům je 3 patrový s výtahem, náš byt ve 3. patře. Wifi v ceně. Pro dva pokoje je společná koupelna s vanou v prvním patře. Druhá koupelna je nahoře.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Kateřina Černá
Tel.:
728401245

Zvětšit mapu