Místo ve sdíleném pokoji pro holku, Vege, vegan
Lipová 371/8, Brno-město, Jihomoravský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
8. srpna 2020
Cena za pokoj:
3500,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Věk:
20 - 30
Vybavení:
Skříň, Židle, Stůl, Balkon/Terasa, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízený pokoj je spojený s předsíní - obývaná část je oddělena skříněmi a závěsem. Je to velmi variabilní prostor, který si můžete přizpůsobit svým představám. Pokoj obývá jedna slečna. Ideálně hledáme někoho, kdo odjíždí na víkendy. Internet 500kč/ měsíc se dělí mezi 4 lidi. V pokoji nezůstane postel a některé skříně, které jsou na fotce, stávající nájemnice si je odveze. Zůstává velký psací stůl, který si v případě zájmu můžeš přivlastnit.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
2
Již bydlí osob:
3
Adresa:
Jihomoravský, Brno-město Lipová 371/8
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt se nachází v druhém patře (bez výtahu) na Žlutém kopci s dobrou dostupností do centra - zastávka trolejbusu hned před domem, který vás doveze za 10 minut na Českou. Na bytě máme všechny základní spotřebiče - pračku, ledničku, mikrovlnku, plynový sporák; máme vanu spojenou se sprchovým koutem v prostorné koupelně, oddělený záchod, prostorný balkon s krásným výhledem. U domu se nachází zahrada s ohništěm, kterou můžeme využívat společně s ostatními nájemníky. V pěší vzdálenosti se nachází Mendlovo náměstí nebo Wilsonův les.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Nikolas Kružolek
Tel.:
731161962

Zvětšit mapu