Hledám spolubydlícího do neprůchozího pokoje od 1.3.2021
Hraniční , Olomouc, Olomoucký

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
16 m2
Volný od:
1. března 2021
Cena za pokoj:
6500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
20 - 40
Vybavení:
Skříň, Připojení k internetu

Popis pokoje

Zdravím, nabízím jeden větší samostatný neprůchozí, nevybavený pokoj ve zrekonstruovaném bytě 2+1 pro slušného, bezkonfliktního, pracujícího a pořádkumilovného člověka od 1.3.2021.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
2+1
Patro:
6
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Olomoucký, Olomouc Hraniční
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Zdravím, nabízím jeden větší samostatný neprůchozí, nevybavený pokoj ve zrekonstruovaném bytě 2+1 pro slušného, bezkonfliktního, pracujícího a pořádkumilovného člověka od 1.3.2021. Zbytek bytu je zcela vybavený tj. pračka, lednička s mrazákem, sporák, Wi-Fi, vestavěné skříně. V bytě je oddělena koupelna a WC. Byt se nachází se v 6. patře s výtahem v ulici Hraniční, v klidné lokalitě u nákupního centra OC Haná v blízkosti MHD, FN. Nájem činí 6500 vč. internetu. Po nastěhování bude potřeba složit vratnou kauci 5000 kč a domluvit se na využití zcela nové pračky a ledničky s mrazákem. K dispozici je také sklep a veliká komora, jež se nachází na chodbě a tím rozděluje pokoje tzn. Pokoje nemají společnou zeď.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Kateřina Sedláčková
Tel.:
731809735

Zvětšit mapu