Hledáme spolubydlící:)))
Petra Křičky 5, Ostrava-město, Moravskoslezský

Pokoj 1

Průchozí:
Ano
Volný od:
1. srpna 2018
Cena za pokoj:
2190,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
19 - 30
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Hledáme 2 pohodové spolubydlící do jednoho ze 4 pokojů (jeden z nich obývák) studentského bytu v centru Ostravy na ulici Petra Křičky 5. Byt je prostorný a v současné době v něm probíhá malování a výměna koberců. Srpnový nájem 2100,- /os. se vším,vratná kauce 2700,-. Od 1.9. po výše uvedených úpravách bude nájem činit 2500,-/os. V přímé blízkosti bytu se nachází Kaufland, OC Karolina, dobrá dostupnost k FF, EkF-VŠB-TU, PrF, VŠB (Katedra společenských věd) či oblasti Dolních Vítkovic (Majáles,Colours of Ostrava, Beats for Love). Pokoj je vybaven nábytkem. Volné od 1.8. Možnost prohlídky. Pro více infa (fotky) do zpráv.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
4+1
Již bydlí osob:
3
Adresa:
Moravskoslezský, Ostrava-město Petra Křičky 5
Vybavení bytu:
Lednice, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Hledáme 2 pohodové spolubydlící do jednoho ze 4 pokojů (jeden z nich obývák) studentského bytu v centru Ostravy na ulici Petra Křičky 5. Byt je prostorný a v současné době v něm probíhá malování a výměna koberců. Srpnový nájem 2100,- /os. se vším,vratná kauce 2700,-. Od 1.9. po výše uvedených úpravách bude nájem činit 2500,-/os. V přímé blízkosti bytu se nachází Kaufland, OC Karolina, dobrá dostupnost k FF, EkF-VŠB-TU, PrF, VŠB (Katedra společenských věd) či oblasti Dolních Vítkovic (Majáles,Colours of Ostrava, Beats for Love). Pokoj je vybaven nábytkem. Volné od 1.8. Možnost prohlídky.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Iveta Šumková
Tel.:
733117239

Zvětšit mapu