Nedotknutelní v Česku
Ostrava-město, Moravskoslezský

Pokoj 1

Průchozí:
Nezáleží
Volný od:
1. dubna 2019
Cena za pokoj:
0,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Připojení k TV, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Znáš film nedotknutelí? Jsi empatická/ý, máš smysl pro zodpovědnost a zároveň chuť, možnost či potřebu změnit svůj život a stát se oporou druhému člověku? Hledáš trvalé bydlení a zároveň kamaráda v lokalitě která je ti cizí? Staň se českým "Drissem" a dej životu smysl. Vozíčkář s kvadruplegií hledá spolubydlící. Poptávka se vztahuje na celou ČR. Jedná se o výpomoc při běžných denních činnostech- Přesun z vozíku a na vozík, dopomoc při oblékání, koupání a nákupech. Výměnou za péči je možnost ubytování zdarma na dobu neurčitou.Samozřejmostí je vlastní pokoj a soukromí. Vhodné pro lidi v nouzi, avšak zodpovědné a přívětivé. A s kým, že byste vlastně měli tu čest? Bližší informace k mé osobě naleznete na tomto odkaze: https://www.stesti.cz/profil/franta11/ V případě zájmu mne prosím kontaktujte na email: fefrantisek@seznam.cz nebo telefonicky: 773 648 465 Případně uvítám osobní schůzku pro upřesnění informací.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+1
Adresa:
Moravskoslezský, Ostrava-město
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Nedotknutelní v Česku. Znáš film nedotknutelí? Jsi empatická/ý, máš smysl pro zodpovědnost a zároveň chuť, možnost či potřebu změnit svůj život a stát se oporou druhému člověku? Hledáš trvalé bydlení a zároveň kamaráda v lokalitě která je ti cizí? Staň se českým "Drissem" a dej životu smysl. Vozíčkář s kvadruplegií hledá spolubydlící. Poptávka se vztahuje na celou ČR. Jedná se o výpomoc při běžných denních činnostech- Přesun z vozíku a na vozík, dopomoc při oblékání, koupání a nákupech. Výměnou za péči je možnost ubytování zdarma na dobu neurčitou.Samozřejmostí je vlastní pokoj a soukromí. Vhodné pro lidi v nouzi, avšak zodpovědné a přívětivé. A s kým, že byste vlastně měli tu čest? Bližší informace k mé osobě naleznete na tomto odkaze: https://www.stesti.cz/profil/franta11/ V případě zájmu mne prosím kontaktujte na email: fefrantisek@seznam.cz nebo telefonicky: 773 648 465 Případně uvítám osobní schůzku pro upřesnění informací.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Fratišek Valovič