Nabízím místo na baráčku pro 2-4 osoby
Jaromíra Malého, Písek, Jihočeský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
1. března 2016
Cena za pokoj:
4000,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Věk:
18
Vybavení:
Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízím dva pokoje, kdy jeden je o trochu menší ale i tak se tam dvojice vyspí. Pokoje jsou bílé s korkovou podlahou, je na vás jak si to zařídíte. k dispozici jsou dvě provizorní postele. zbytek nábytku si musíte opatřit sami. Pokoj slouží k soukromí a k přespání, máme jinak společenskou místnost coby obývák i jídelnu s velkým stolem pro 6 lidí. v Letě je k dispozici zahrádka, která se musí společnými silami dát do pucu, ale nic extra se investovat nebude, max na nějakou tu zeleninu abychom si jedli zdravě :) vzhledem k tomu, že nám dva spolubydlící chtějí utéct, tak nabízím volné místo pro 4 osoby, které dokážou udržovat pořádek. Cena se odvíjí podle počtu osob

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
5+1
Patro:
2
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Jihočeský , Písek Jaromíra Malého
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Je to řadový baráček s dvěma patry a sklepem s garáží. Obývací pokoj, jídelna a kuchyň je v dolním patře společná. ve druhém patře se pak nachází 4 soukromé pokoje a společná koupelna. K baráčku je i k dispozici zahrada. po domluvě mohu poslat fota, případně osobní prohlídku.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Klára Karfusová

Zvětšit mapu