Krásný pokoj v prostorném bytě s výhledem na park Solidarita
Dvouletky, Praha 10, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
15 m2
Volný od:
1. května 2020
Cena za pokoj:
8500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Vybavení:
Postel, Skříň, Poličky, Připojení k internetu

Popis pokoje

Hledáme jednu spolubydlící (pouze dámy prosím) do samostatného pokoje v moderním a prostorném bytě v klidné lokalikě, 2min. chůze od zastávky tram Zborov-Strašnické divadlo (jízda na Václavské náměstí 19 minut). Nastěhování možné od 1. května, standardní nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Nabízený pokoj má rozměry 5x3 metry, disponuje velkým oknem s výhledem na park Solidarita a střešním oknem nad postelí. V pokoji se nachází jednolůžko s nočním stolkem a plochou skřínkou pod televizi, komody s celkem 9 velkými zásuvkami a šatní skříň se zrcadlem. Jakýkoliv nábytek lze v případě potřeby rozebrat a přesunout na půdu.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
5+kk
Patro:
5
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 10 Dvouletky
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt je koncipován jako velká hala s obývákem, jídelnou a kuchyní, ze které se vchází do čtyř samostatných pokojů. Vybavení bytu je k dispozici, zahrnuje plně vybavenou kuchyň, 2x WC, z toho jedno v koupelně se sprchovým koutem a velkou vanou, pračku a sušičku prádla, samostanou šatnu, velkou TV v obýváku a UPC internet. Nájemné 8500,- za měsíc je konečné a zahrnuje veškeré poplatky, je však vyžadována vratná kauce ve výši jednoho nájmu. V bytě trvale bydlí další 2 osoby. Jedná se o tichý byt, párty zde nepořádáme, ale občasné návštěvy jsou samozřejmě povoleny.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Jakub Gadlina
Tel.:
724730091

Zvětšit mapu