Neprůchozí pokoj Praha 4 (metro C - Chodov)
Klírova 1922, Praha 4, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
25 m2
Volný od:
1. dubna 2020
Cena za pokoj:
10000,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Pokoje je neprůchozí, rekonstruovaný v roce 2015. Výhled na velký Kunratický les. Pokoje je světlý a je v něm velká postel, stůl, skříňka, velká zrcadlová skříň. Vhodné pro anglicky hovořící - v bytě jsou další dva spolubydlící (z Francie a Kazachstánu), oba pracující.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
4+kk
Patro:
1
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 4 Klírova 1922
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Nabízíme dlouhodobý pronájem pokoje v bytě 4+kk (100m2) v klidné části Prahy 4. Lokalita: Praha 4 Chodov, 550metrů od zastávky metra a autobusů. Vedle je hned velké obchodní centrum Westfield Chodov, poliklinika, lékárna a spousty dalších obchodů. Parkování možné na ulici před domem. Byt je plně vybaven. Je zde koupelna, dvě toalety, jídelna, předsíň s velkými úložnými prostory, prostorný obývací pokoj s výhledem na les a plně vybavená kuchyně (sporák, trouba, mikrovlnka, lednice, myčka a pračka). Ve sklepě je také kolárna a sušárna. V bytě jsou dále dva obsazené pokoje - jsou zde dva kluci (z Francie a Kazachstánu), oba pracují v Praze, hovoří anglicky a jsou velmi příjemní a v bytě se moc nenachází jelikož jsou velmi zaměstnáni. Cena. 10 000 Kč/ měsíc (včetně veškerých služeb a poplatků), Vratná kauce: 9 000 Kč. Dlouhodobý pronájem.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Denisa Löblova
Tel.:
721503295

Zvětšit mapu