Nabízíme k pronájmu nevybavený, světlý pokoj - Praha Vyšehrad
5. května, Praha 4, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
18 m2
Volný od:
1. listopadu 2021
Cena za pokoj:
10900,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
18 - 30
Vybavení:

Popis pokoje

Nabízíme k pronájmu nevybavený, světlý pokoj pro 1 či 2 osoby, který je orientovaný do klidného vnitrobloku. Pokoj je vidět v posledním videu. Volný je od 1.11., po domluvě je možné pokoj uvolnit i dříve, ke konci října. Jedná o nově zrekonstruovaný mezonet 3+kk v 5.patře. Byt se nachází v klidném domě v lokalitě Praha 4-Nusle. Spolubydlící je student (23 let) ve vedlejším pokoji. Byt se nachází cca 5 minut chůze od metra a zastávky tramvaje Pražského povstání a cca 10 minut Vyšehrad. V blízkosti se nachází park Kavčí hory, Arkády Pankrác a kousek je to i na Náplavku nebo do Podolí. K dispozici je lednice, varná konvice, el.trouba, pračka se sušičkou, výtah. Cena 11 000Kč / osoba. Pokoj je ale dost velký i pro dvě osoby (např. pár). Preferujeme klidné osoby, studenta/studentku, nekuřáka/nekuřačku, bez zvířat. Prohlídky jsou možné ve všední dny v odpoledních/večerních hodinách.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
2+kk
Patro:
5
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 4 5. května
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Nabízíme k pronájmu nevybavený, světlý pokoj pro 1 či 2 osoby, který je orientovaný do klidného vnitrobloku. Pokoj je vidět v posledním videu. Volný je od 1.11., po domluvě je možné pokoj uvolnit i dříve, ke konci října. Jedná o nově zrekonstruovaný mezonet 3+kk v 5.patře. Byt se nachází v klidném domě v lokalitě Praha 4-Nusle. Spolubydlící je student (23 let) ve vedlejším pokoji. Byt se nachází cca 5 minut chůze od metra a zastávky tramvaje Pražského povstání a cca 10 minut Vyšehrad. V blízkosti se nachází park Kavčí hory, Arkády Pankrác a kousek je to i na Náplavku nebo do Podolí. K dispozici je lednice, varná konvice, el.trouba, pračka se sušičkou, výtah. Cena 11 000Kč / osoba. Pokoj je ale dost velký i pro dvě osoby (např. pár). Preferujeme klidné osoby, studenta/studentku, nekuřáka/nekuřačku, bez zvířat. Prohlídky jsou možné ve všední dny v odpoledních/večerních hodinách. V případě zájmu mě kontaktujte prosím do DM.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Markéta Balvínová

Zvětšit mapu