Samostatný neprůchozí pokoj ve vile se zahradou, 7.800 Kč se vším všudy, P4-Michle
Baarova, Praha 4, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
11 m2
Volný od:
1. března 2023
Cena za pokoj:
7800,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
25 - 45
Vybavení:
Postel, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízím k pronájmu pro tichou a inteligentní ženu neprůchozí samostatný zařízený pokoj 10,5 m2. V pokoji je krom jiného pianino, které můžu případně vystěhovat a dát místo něj třeba štendr na věšení oblečení na ramínkách. Okna pokoje na jih, zatemňovací závěsy.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
2+1
Patro:
3
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 4 Baarova
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt (56 m2, viz plánek ve fotkách) je v podkroví cihlové vily (možno využívat zahradu 800 m2). Vybavení bytu: pračka, mikrovlnka, lednice, mrazák, plynový sporák s troubou, wifi (60 Mbps), vana... Byt nekuřácký, bez domácích mazlíčků. Cena 7.800 Kč nájem včetně služeb. Pokoj volný od 1.1.2023. Bus 5 minut, na metru Budějovická jste do 10 minut. Samoobsluha 5 minut. V druhém pokoji budu ještě nějakou dobu bydlet já. Už jsem tu bydlel s řadou lidí, ale vždy to byli blízcí přátelé - je pro mě důležité, abychom si sedli, abychom se tu rádi potkávali. Nejde mi o žádné FWB. Já fotograf na volné noze, námořní kapitán, učitel tance a hlava otevřená ;) Doufám a věřím v někoho rozumného, pohodového, s kým se domluvíme a věci budou fungovat...

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Martin Šandera
Tel.:
777575407

Zvětšit mapu