Spolubydleni Praha - Modřany
Poljanovova 3159/3, Praha 4, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
23 m2
Volný od:
1. března 2023
Cena za pokoj:
8900,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
20 - 60
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Hledám slušnú, čistotnú a nekonfliktnú osobu (nebo pár) s trvalým pobytem v ČR nebo SR do 23 m2 velkého a světlého pokoje v bytě 3+1 v panelovém domě v Praze 4-Modřanech, ulice Poljanovova. Cena za pokoj je 9.800,- Kč včetně energie, tepla, vody, připojení na internet. Při obsazení 2 osob 10.800,- Kč . Při podpisu smlouvy se platí vratná kauce 10.800,- Kč (resp. 9.800,- pro 1 osobu) a první nájem. Voľný k nastehovaní okamžitě. Minimální doba nájmu je do 30.9.2023 s možností prodloužení. Pokoj je neprůchozí, zařízený postelemi, skříněmi, stolem a židlemi. Kuchyň je vybavená - lednička, mrazák, varná deska, trouba, mikrovlnka, Wifi modem v bytě. V předsíni je velká vestavná skříň a další úložné prostory. Možnost na patře v uzamčeném sklípku uskladnit kolo apod. Velmi dobré dopravní spojení. Zastávka MHD Modřanská rokle je 2 min. od domu. Tramvaj jezdí směrem na metro B Karlovo náměstí 20 min, nebo je spojení autobusem na metro C Kačerov nebo Háje a Opatov. Jezdí i noční tram. Parkování auta okolo domu, modré zóny zde nejsou. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu. V domě jsou dva výtahy, dům je po celkové rekonstrukci. Obchody, restaurace a jiné služby 100 m od domu. V blízkosti je Modřanská rokle, kde je možnost sportovního a pohybového vyžití.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
4
Již bydlí osob:
3
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 4 Poljanovova 3159/3
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Hledám za sebe náhradu velkého a světlého pokoje v bytě 3+1 v panelovém domě v Praze 4-Modřanech, ulice Poljanovova. Cena za pokoj je 9.800,- Kč včetně energie, tepla, vody, připojení na internet. Při obsazení 2 osob 10.800,- Kč . Při podpisu smlouvy se platí vratná kauce 10.800,- Kč (resp. 9.800,- pro 1 osobu) a první nájem. Voľný k nastehovaní okamžitě. Minimální doba nájmu je do 30.9.2023 s možností prodloužení. Pokoj je neprůchozí, zařízený postelemi, skříněmi, stolem a židlemi. Kuchyň je vybavená - lednička, mrazák, varná deska, trouba, mikrovlnka, Wifi modem v bytě. V předsíni je velká vestavná skříň a další úložné prostory. Možnost na patře v uzamčeném sklípku uskladnit kolo apod. Velmi dobré dopravní spojení. Zastávka MHD Modřanská rokle je 2 min. od domu. Tramvaj jezdí směrem na metro B Karlovo náměstí 20 min, nebo je spojení autobusem na metro C Kačerov nebo Háje a Opatov. Jezdí i noční tram. Parkování auta okolo domu, modré zóny zde nejsou. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu. V domě jsou dva výtahy, dům je po celkové rekonstrukci. Obchody, restaurace a jiné služby 100 m od domu. V blízkosti je Modřanská rokle, kde je možnost sportovního a pohybového vyžití.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Peter Fazekaš
Tel.:
605888428

Zvětšit mapu