Od 1.3.20 volný -samostatný, zařízený pokoj pro ženu - nej z Moravy
Pivcova , Praha 5, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
1. března 2020
Cena za pokoj:
9800,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

d 1.3.2020 je pro optimistickou slečnu - nej z Moravy - volný, plně zařízený, samostatný, uzamykatelný pokoj 12 m2 (postel, 3 velké skříně, stůl, židle, police, knihovna, odkládací stolek.) Praha 5 - Barrandov K pokoji přináleží oddělená malá chodba s věšákovou stěnou. Jedná se o plně zařízený a zrekonstruovaný byt: lednice, mikrovlnka, sporák, pračka, samostatná sušárna pro patro, sušák na prádlo, vysavač, žehlící prkno, žehlička, nádobí v kuchyni... Stačí se tedy jen s osobními věcmi nastěhovat. Ideální přímé tramvajové spoje všemi směry - Anděl 18 minut, Václavák 28 minut, metro Smíchovské nádraží 14 minut, Hlavní nádraží 31 minut. Plná občanská vybavenost, Albert, Billa, pošta, lékárna, zdravá výživa, cukrárna, plzeňská restaurace. Pro relax v přírodě je v dosahu několika minut chůze-> Prokopské údolí a Chuchelský háj a Aquapark. Preferují se opravdu přátelské vztahy, pozitivní a zodpovědný přístup, zdravý životní styl. Party ve městě, doma zázemí a relax. Bez zvířátek a nekuřačka. Prohlídky budou čt-so. odpoledne. Pokud je nabídka zajímavá, je zde podobné naladění,napiš něco o sobě formou.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
5
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 5 Pivcova
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Od 1.3.2020 je pro optimistickou slečnu - nej z Moravy - volný, plně zařízený, samostatný, uzamykatelný pokoj 12 m2 (postel, 3 velké skříně, stůl, židle, police, knihovna, odkládací stolek.) Praha 5 - Barrandov K pokoji přináleží oddělená malá chodba s věšákovou stěnou. Jedná se o plně zařízený a zrekonstruovaný byt: lednice, mikrovlnka, sporák, pračka, samostatná sušárna pro patro, sušák na prádlo, vysavač, žehlící prkno, žehlička, nádobí v kuchyni... Stačí se tedy jen s osobními věcmi nastěhovat. Ideální přímé tramvajové spoje všemi směry - Anděl 18 minut, Václavák 28 minut, metro Smíchovské nádraží 14 minut, Hlavní nádraží 31 minut. Plná občanská vybavenost, Albert, Billa, pošta, lékárna, zdravá výživa, cukrárna, plzeňská restaurace. Pro relax v přírodě je v dosahu několika minut chůze-> Prokopské údolí a Chuchelský háj a Aquapark. Preferují se opravdu přátelské vztahy, pozitivní a zodpovědný přístup, zdravý životní styl. Party ve městě, doma zázemí a relax. Bez zvířátek a nekuřačka. Prohlídky budou čt-so. odpoledne. Pokud je nabídka zajímavá, je zde podobné naladění,napiš něco o sobě formou.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Irena Dolni
Tel.:
606655633

Zvětšit mapu