Neprůchozí pokoj v Radotíně
nám. Osvoboditelů, Praha 5, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
18 m2
Volný od:
19. února 2022
Cena za pokoj:
6800,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Spolubydlení pouze ve dvou v bytě 3+1. Nabízím zařízený neprůchozí uzamykatelný pokoj (18m2) v bytě 3+1 v Praze - Radotín. Byt se nachází v centru Radotína. Veškerá občanská vybavenost (Albert, Teta, Pošta, bankomaty) je do 100 metrů od domu. V pokoji je postel s luxusní matrací (polotvrdá/tvrdá 22cm vysoká), PC stolek, židle a komoda + vestavné skříně na chodbě. V bytě je dále k dispozici lednička s mrazákem, pračka, vybavená kuchyň. Internet UPC 300MB wifi v ceně. Skvělá dostupnost především na Smíchov (8 min.), případně do centra - Hlavní nádraží (16min.). V bytě budete pouze ve dvou. Kauce jeden nájem. Prosím zájemce o kontakt a případné další jednání přes email. Děkuji.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 5 nám. Osvoboditelů
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Nabízím zařízený neprůchozí uzamykatelný pokoj (18m2) v bytě 3+1 v Praze - Radotín. Byt se nachází v centru Radotína. Veškerá občanská vybavenost (Albert, Teta, Pošta, bankomaty) je do 100 metrů od domu. V pokoji je postel s luxusní matrací (polotvrdá/tvrdá 22cm vysoká), PC stolek, židle a komoda + vestavné skříně na chodbě. V bytě je dále k dispozici lednička s mrazákem, pračka, vybavená kuchyň. Internet UPC 300MB wifi v ceně. Skvělá dostupnost především na Smíchov (8 min.), případně do centra - Hlavní nádraží (16min.). V bytě budete pouze ve dvou. Kauce jeden nájem.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Ladislav Ludvík
Tel.:
603857695

Zvětšit mapu