Pronájem pokoje
Evropská, Praha 6, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
15 m2
Volný od:
1. prosince 2020
Cena za pokoj:
6900,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nabízíme k pronájmu příjemné bydlení v neprůchozím pokoji v bytě 4+1. V bytě žijí dvě nájemkyně, obývací místnost je společná, obsahuje nové vybavení – lednici, sporák a pračku. Pokoj má dřevěnou nově vybroušenou podlahu a je čerstvě vymalován. U domku je zahrada, kde se dá v létě grilovat, byt má svůj balkón s výhledem na Divokou Šárku, k dispozici je také sklep například na sportovní vybavení. Cena pronájmu je 6 900 a zahrnuje částku za pokoj, služby i internet; platí se také vratná kauce ve výši 9 400. Pokoj je k dispozici ihned.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
4+kk
Patro:
2
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 6 Evropská
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Nejedná se o Airbnb byt, je možný dlouhodobý pronájem. Byt se nachází v činžovním domě na ulici Evropská (Nová Šárka), který má dohromady tři byty s klidnými a milými nájemníky. V okolí se nachází supermarket Billa, drogerie, lékárna, pekárna a knihovna (cca 5 minut pěšky), dvě zastávky autobusu je obchodní dům Šestka. Dopravní dostupnost – hned před domem je zastávka autobusu (Nová Šárka), 5 minut chůze zastávka tramvaje (Divoká Šárka). Autobusem a metrem trvá cesta do centra necelých 30 minut. Naproti domu je nádherná přírodní rezervace Divoká Šárka, 20 minut pěšky renesanční letohrádek Hvězda.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Adéla Rádková
Tel.:
739903298

Zvětšit mapu