Samostatnký pokoj v mezonetovém bytě s vlastní koupelnou - Hradčanská
Jaselská, Praha 6, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
8. března 2021
Cena za pokoj:
8700,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
22 - 35
Vybavení:
Postel, Skříň

Popis pokoje

Nabízím k pronájmu pokoj v mezonetovém bytě tři minuty od Hradčanské. Jedná se o horní patro mezonetu, které má vlastní koupelnu. V bytě bydlí 2 kluci + ty! Pokoj je atypický, do písmene L - je vybaven nábytkem na míru, který je PODMÍNKOU k odkupu - cena nábytku na míru přenechám za 10.000,- (činila cca 19 000,-) - jedná se o postel 2x2 metry, stůl s policemi, židle, komoda, velká šatní skříň. V pokoji je i klimatizace - na léto i topení v zimě. K pokoji náleží vlastní router - wifi je v ceně Hned vedle pokoje je zmiňovaná koupelna - používaná pouze tebou, spolubydlící vlastní druhou koupelnu dole!! Horní patro je klidné, s krásným výhledem do vnitrobloku a na troju. Je nově vymalován a nová plastová okna opatřena roletami. Z kuchyně a koupelny je romantický výhled na hrad a okolní střechy :)

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
4
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 6 Jaselská
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Jedná se o mezonetový byt v posledním podlaží cihlového domu (4.NP). V bytě jsou tři neprůchozí pokoje, dva dole a jeden (tvůj) nahoře = absolutní soukromí!! Plus dvě koupelny (jedna jen tvoje)! Kuchyň je plně vybavena vč. nové trouby a myčky. Nádobí, hrnce, a veškeré spotřebiče vč. varné konvice k dispozici. Ve vedlejším domě se nachází z jedné strany kavárna/vinárna a z druhé strany bistro, spousta dalších kavárniček, restaurací a obchodů k dosažení za pár kroků :) Hradčanská metro i tram 3 minuty. Albert 8 min chůze, Penny 8 min chůze, malé Tesco 5 min, fitko Hradčanská 5 min. Billa 15 min, Kaufland 20 min chůze. Dobrá dostupnost na Letenskou pláň - cca 10-15min chůze do parku. VŠCHT, ČVUT, 15 min chůze.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Gabriela Janíková

Zvětšit mapu