Neprůchozí pokoj na Letné
Veeletržní, Praha 7, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
13 m2
Volný od:
1. června 2021
Cena za pokoj:
7995,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
18 - 35
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k TV, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Od 1.6. (s termínem lze mírně pohnut) za sebe hledám náhradu do samostatného neprůchozího pokoje na Praze 7. Dům (po rekonstrukci) se nachází 30 kroků od tram. zastávky Veletržní palác, 10m chůze od metra Vltavská. V bytě 3+1 jsou všechny potřebné spotřebiče, pokoj bude nevybavený (případný odkup nábytku je možný, záleží na dohodě). Bydlí zde další 2 spolubydlící, holka (dodělává školu) a kluk (mladý, pracující). Pokoj má 11 m2, patří k němu oddělená samostatná šatna 2 m2, strop 285 cm, okna jsou situované do klidného vnitrobloku. Byt je po kompletní rekonstrukci, je zde vana a velký sprchový kout, dva záchody, dvě umyvadla, pračka a všechny další nezbytnosti. Kompletní nájem činí 7 995,-, vratná kauce 1 měsíční nájem (bez energií). Pokoj má 11 m2, patří k němu oddělená samostatná šatna 2 m2, strop 285 cm, okna jsou situované do klidného vnitrobloku.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+1
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 7 Veeletržní
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt je po kompletní rekonstrukci, je zde vana a velký sprchový kout, dva záchody, dvě umyvadla, pračka a všechny další nezbytnosti.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Jakub Šupka
Tel.:
608928499

Zvětšit mapu