Prostorný pokoj pro jednu nebo dvě osoby. Stanice metra a tramvajová zastávka je vzdálená 2 minuty chůze.Budova má bezplatné kino, kulečník, relaxační zóny, společné kuchyně. Nachází se ve zcela nové ubytovně pro zahraniční studenty a mládež. V docházkov
Na zátorách 1625/1, Praha, 170 00, Hlavní město Praha, Praha 7, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Nezáleží
Plocha:
20 m2
Volný od:
1. prosince 2021
Cena za pokoj:
19367,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
16 - 30
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Skvělá Zvuková izolace. Pěkný výhled z oken. Prostorný a pohodlný pokoj s velkou postelí. Celý pokoj je již vybaven potřebným nábytkem. Existuje mnoho velkých a prostorných skříní. Prádelna se nachází v přízemí budovy. Všechny domácí spotřebiče na úklid můžete požádat na recepci.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
1+kk
Patro:
4
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 7 Na zátorách 1625/1, Praha, 170 00, Hlavní město Praha
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

V budově je bezplatné kino, kulečník, relaxační zóny, společné kuchyně. Je to Pokoj pro dvě osoby. Nachází se ve zcela nové ubytovně pro zahraniční studenty a mladé lidi. Ke stanici metra Nádraží Holešovice dojdete pěšky za 2 minuty, v docházkové vzdálenosti je také restaurace rychlého občerstvení a obchod s potravinami.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Milana Lazeyeva
Tel.:
+420773880673

Zvětšit mapu