THE FIZZ
Na Zátorách 1625/1, 170 00 Praha 7-Holešovice, Praha 7, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Nezáleží
Plocha:
17 m2
Volný od:
1. ledna 2024
Cena za pokoj:
13339,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
15 - 40
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Balkon/Terasa, Připojení k TV, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Dobrý den, hledám nového nájemníka, který by mě (muže) naléhavě nahradil. Stěhuji se z důležitého důvodu, ale jak já miluji tento pokoj. Nastěhovat se budete moci od 1. 1. 2024 a smlouva bude uzavřena do 31. 8. 2024. Tento pokoj je celý zařízený, je v něm lednička, sporák, mikrovlnná trouba, pohodlná postel a židle, také velký stůl a u něj šikovná skříň a police. I když budete v tomto pokoji pracovat nebo studovat, vše budete mít blízko a pohodlně. Ale mým nejoblíbenějším místem je balkon! Super krásný výhled na město a velmi výhodná poloha pro přístup na terasu mezi bloky koleje. Tento výhled na balkon si budu dlouho pamatovat(Velmi málo pokojů ve FIZZu je s balkonem!). Tolik příjemných večerů a nocí jsem strávila s přáteli právě tam. Koupelna je docela pohodlná a útulná. protože v tomto pokoji můžete také regulovat teplotu, je zde 5 režimů. Pokoj bude stát 556 eur (13339 korun) měsíčně, záloha 1094 eur (26242 korun) a 80 eur (1919 korun). V ubytovně FIZZ je také: V ceně je zahrnuta osobní wifi, elektřina, voda, topení.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
1+kk
Patro:
6
Již bydlí osob:
1
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 7 Na Zátorách 1625/1, 170 00 Praha 7-Holešovice
Vybavení bytu:
Pračka, Mikrovlnka

Popis bytu

Osobní wifi, elektřina, voda, topení je zahrnuto v ceně. Více informací o rezidenci : - Bezpečnostní služba 7/24 - Velmi výhodná poloha v Praze 7! 2 minuty od tramvaje a stanice metra Nádraží Holešovice, která vás doveze kamkoli v Praze. Supermarkety v blízkosti + 5 minut chůze od parku Stramovka (velký zelený park ideální pro běhání, relaxaci, procházky apod.) - Možnost pronájmu parkovacího místa a úschovy jízdních kol - Prádelna s pračkou a sušičkou - Spousta míst pro aktivity - Hudební místnost, kinosál (který si lze rezervovat pro soukromé využití) - "Sky Lounge room" se střešní terasou (lze rezervovat pro soukromé využití) - Společné kuchyně - Pěkná zahrada s trampolínou, grilem a dalšími místy - Velkoplošné televizory, kde si můžete s přáteli vychutnat filmy nebo videohry - Stolní tenis, stolní fotbal, bazény Vše výše uvedené je zahrnuto v ceně

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Firat Gallyamov
Tel.:
705934960