Hľadáme parťáčku do bytu
Praha 8, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Volný od:
6. listopadu 2019
Cena za pokoj:
5500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Věk:
18 - 40
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Připojení k internetu

Popis pokoje

Nepriechondý pokoj, kde je manželská posteľ, veľká vstavaná skriňa. Jedná sa o prenajatie izby od stredy do nedele. Pondelky a utorky využívam izbu ja, keďže študujem v Prahe.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+kk
Patro:
1
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 8
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Byt sa nachádza v kľudnom prostredí Bohníc. Na byte máme všetko potrebné k prežitiu, Na byte sme momentálne dve a hľadáme čistotnú, kľudnú osôbku, nefajčiarku. Máme zavedený systém ako to u nás na byte chodí a ten by sme ti pri našom prvom stretnutí vysvetlili - nič zložité (napr. keď používaš kuchyňu, vzápetí si ju po sebe upraceš, treba dodržiavať bytový poriadok, delíme si pratanie celého bytu ako je umývanie kúpene, toalety a vysávanie či zotieranie podláh na týždne. Čiže jeden týždeň mám službu, ja, druhý ty a tretí ďalšia baba :) Pohodové spolubývanie a spolunažívanie. Sme milovníčky vareného vínka, pozeranie filmov či seriálov.Študujem momentálne iba pondelok a utorok, čiže ostatné dni je izba voľná. Bližšie informácie cez email. Ako si vyberieme spolubývajúcu? 1. spoločná schôdzka - ukážka bytu 2. skúšobný mesiac (ak nám nesadneš, bohužiaľ po mesiaci budeš musieť odísť)

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Zuzana Vdovjaková

Zvětšit mapu