Pokoj na Invalidovně v luxusním 5+kk (A room in luxurious aparrtment)
Molákova, Praha 8, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
12 m2
Volný od:
20. října 2020
Cena za pokoj:
9500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Ahoj, hledám spolubydlící pro 2 studenty z Koreje, kteří v Praze studují FAMU. Tvůj pokoj je téměř nový, útulný a plně vybavený. najdeš v něm psací stůl, vestavnou skříň, postel, skříňky. Hi, I am looking for a roommate for 2 students from Korea who are studying at FAMU in Prague. Your room is almost new, cozy and fully equipped. You will find a desk, built-in wardrobe, bed and lockers there.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
5+kk
Patro:
5
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 8 Molákova
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Spolu s novými kamarády (holka a kluk) bys sdílel/a luxusní byt na Invalidovně. Najdeš tu kompletně vybavenou kuchyň, pračku, sušičku, saunu, vířivku, 2 koupelny. Za 5 minut jsi na zastávce metra nebo tramvaje. V bytě budete bydlet 4, každý má k dispozici neprůchozí pokoj. Along with new friends (girl and boy) you would share a luxury apartment on Invalidovna close to city center. You will find a fully equipped kitchen, washing machine, dryer, sauna, jacuzzi and 2 bathrooms. Underground and tram stops are just 5 minutes walk. Apartment is designed for 4 persons, each has a separate room.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Radek Zelenka
Tel.:
721850016

Zvětšit mapu