Pronájem bytu 1+kk • 32 m²
Děčínská 552/1, Praha 8, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
32 m2
Volný od:
30. ledna 2024
Cena za pokoj:
8870,- Kč
Počet osob:
3
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Nezáleží
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

https://www.bro-coli.com/ Vítejte v našem moderním co-livingu v Praze! Jednotka je plně vybavená, takže se nemusíte starat o vybavení. Stačí se přistěhovat a začít žít. Cena, kterou vidíte, je za postel v této sdílené jednotce pro tři osoby. Pokud máte zájem o prohlídku, můžete si ji námi domluvit každý pracovní den mezi 10:00 a 18:00. Moderní koncept co-livingu v Praze, který přináší mnoho výhod: • All-inclusive nájemné: Zapomeňte na starosti s vyúčtováním a dodatečnými platbami. Platíte jednu měsíční platbu, která zahrnuje pevnou cenu nájemného a všechny poplatky. V ceně je všechno, co potřebujete, včetně energií, topení, vody a rychlého internetu. • Získáte zdarma přístup do našeho rozsáhlého 1000m2 co-living a co-working prostoru v budově, včetně krásné zahrady. Můžete využívat prostorné společné kuchyně, kanceláře, hernu, relaxační místnosti, prádelnu a posilovnu jak uvnitř, tak venku. • Máme nepřetržitě otevřenou recepci, která je tu pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kdykoliv budete potřebovat pomoc, jsme tu pro vás. • Nabízíme flexibilní podmínky pronájmu na 6 až 12 měsíců a samozřejmě vám poskytneme potvrzení o ubytování. Náš útulný co-living dům se nachází na Střížkově, jen 5 minut chůze od stanice metra Střížkov, linka C.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
1+kk
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 8 Děčínská 552/1
Vybavení bytu:
Lednice, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

https://www.bro-coli.com/ Vítejte v našem moderním co-livingu v Praze! Máme pro vás skvělou jednotku, která je ideální pro jednu až tři osoby. Jednotka je plně vybavená, takže se nemusíte starat o vybavení. Stačí se přistěhovat a začít žít. Cena, kterou vidíte, je za jednu osobu. Pokud máte zájem o prohlídku, můžete si ji námi domluvit každý pracovní den mezi 10:00 a 18:00. Moderní koncept co-livingu v Praze, který přináší mnoho výhod: • All-inclusive nájemné: Zapomeňte na starosti s vyúčtováním a dodatečnými platbami. Platíte jednu měsíční platbu, která zahrnuje pevnou cenu nájemného a všechny poplatky. V ceně je všechno, co potřebujete, včetně energií, topení, vody a rychlého internetu. • Získáte zdarma přístup do našeho rozsáhlého 1000m2 co-living a co-working prostoru v budově, včetně krásné zahrady. Můžete využívat prostorné společné kuchyně, kanceláře, hernu, relaxační místnosti, prádelnu a posilovnu jak uvnitř, tak venku. • Máme nepřetržitě otevřenou recepci, která je tu pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kdykoliv budete potřebovat pomoc, jsme tu pro vás. • Nabízíme flexibilní podmínky pronájmu na 6 až 12 měsíců a samozřejmě vám poskytneme potvrzení o ubytování. Náš útulný co-living dům se nachází na Střížkově, jen 5 minut chůze od stanice metra Střížkov, linka C.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Barbora Nosková
Tel.:
+420 734 589

Zvětšit mapu