Zdieľaná izba v byte 3+kk, Horné Počernice, Praha 20
Chodovická, 1814/33, Praha 9, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
23 m2
Volný od:
20. ledna 2020
Cena za pokoj:
6900,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Žena
Kuřák:
Nezáleží
Zvířata:
Ne
Věk:
18 - 30
Vybavení:
Postel, Skříň, Připojení k internetu

Popis pokoje

Som pracujúca študentka a hľadám náhradu (ženu, ideálne študentku) za moju spolubývajúcu do spoločnej izby. Jedná sa o dlhodobý podnájom, aktuálne máme zmluvu do konca září. Väčšinu času trávim mimo byt, izbu používam v podstate iba na spanie. Okrem mňa s nami býva v pohode chalan, ktorý má samostatnú izbu, ktorú využíva ako pracovňu, v byte trávi 2-3 noci v týždni. Byt sa nachádza cca 8 min. MHD od stanice metra Černý most. Do cca 10 min sa peši dá dostať na vlakové nádražie, odkiaľ chodia vlaky na Hlavní/Masarykovo nádraží (cca 15 min cesty). Je kompletne vybavený, avšak do zdieľanej izby bude potrebné kúpiť/priniesť posteľ, pretože momentálne sa tam nachádza veľká posteľ a tu zdieľať nebudeme :) V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať, prípadne napíšem niečo viac o sebe :) Fotky pošlem, momentálne mi nejdú vložiť.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+kk
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 9 Chodovická, 1814/33
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Som pracujúca študentka a hľadám náhradu (ženu, ideálne študentku) za moju spolubývajúcu do spoločnej izby. Jedná sa o dlhodobý podnájom, aktuálne máme zmluvu do konca září. Väčšinu času trávim mimo byt, izbu používam v podstate iba na spanie. Okrem mňa s nami býva v pohode chalan, ktorý má samostatnú izbu, ktorú využíva ako pracovňu, v byte trávi 2-3 noci v týždni. Byt sa nachádza cca 8 min. MHD od stanice metra Černý most. Do cca 10 min sa peši dá dostať na vlakové nádražie, odkiaľ chodia vlaky na Hlavní/Masarykovo nádraží (cca 15 min cesty). Je kompletne vybavený, avšak do zdieľanej izby bude potrebné kúpiť/priniesť posteľ, pretože momentálne sa tam nachádza veľká posteľ a tu zdieľať nebudeme :) V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať, prípadne napíšem niečo viac o sebe :) Vratná kauce 10 000 Kč. Vratná kauce 10 000 Kč. Pro víc info PM.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Valentína Šušolová
Tel.:
775876378

Zvětšit mapu