Ubytování v rodinném domě na okraji Prahy.
Spojenců, Praha 9, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
20 m2
Volný od:
20. června 2020
Cena za pokoj:
7500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

V rodinném domě se zahradou nabízím ke SPOLUBYDLENÍ zařízený pokoj pro 1 osobu v bytě 3+1 v přízemí. Jeden pokoj je obsazen mladým mužem a druhý manželským párem. Plně vybavená kuchyně (lednička, MW, sporák, varná konvice, nádobí), koupelna, prádelna a zvlášť WC. Možnost využívat zahradu k posezení a grilování a zastřešený bazén. Dům je v klidné vilové čtvrti Horních Počernic, parkování před domem, 4 autobusové linky směr metro B Černý Most (7 min jízdy). Vhodné pro studenta nebo zaměstnance (min. na 3 měs.), nejlépe nekuřáka, BEZ zvířat. Cena za nájem bytu 5500,- Kč + poplatky za energie, vodu, odpad a Wifi paušálem 1500,- Kč na osobu a měsíc. Volné ihned. Vratná kauce 5500,-Kč. 724 418 486

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
3+1
Již bydlí osob:
3
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 9 Spojenců
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Ubytování v rodinném domě na okraji Prahy V rodinném domě se zahradou nabízím ke SPOLUBYDLENÍ zařízený pokoj pro 1 osobu v bytě 3+1 v přízemí. Jeden pokoj je obsazen mladým mužem a druhý manželským párem. Plně vybavená kuchyně (lednička, MW, sporák, varná konvice, nádobí), koupelna, prádelna a zvlášť WC. Možnost využívat zahradu k posezení a grilování a zastřešený bazén. Dům je v klidné vilové čtvrti Horních Počernic, parkování před domem, 4 autobusové linky směr metro B Černý Most (7 min jízdy). Vhodné pro studenta nebo zaměstnance (min. na 3 měs.), nejlépe nekuřáka, BEZ zvířat. Cena za nájem bytu 6000,- Kč + poplatky za energie, vodu, odpad a Wifi paušálem 1500,- Kč na osobu a měsíc. Volné ihned. Vratná kauce 6000,-Kč.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Ladislava Musilová
Tel.:
724 418 486

Zvětšit mapu