Pronajmu pokoj na metru C Prosek do 3 min., P9
Jablonecká 707/28, Praha 9, Hl. m. Praha

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
10 m2
Volný od:
1. ledna 2022
Cena za pokoj:
6500,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ne
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k internetu

Popis pokoje

Dlouhodobě pronajmu pokoj po rekonstrukci k metru C Prosek 3 min, P-9. Na B Vysočany je to stanice autobusem. Ne pro cizince. Cena je s poplatky i wifi. K pronajmutí min. na 2 roky. Pokoj má balkonové dveře a ihned zábradlí, nikoli balkon. Byt je nekuřácký a má zasklenou lodžii. Bydlíme tu 2, já jsem majitelka. Na email mohu zaslat další fotografie. Vše je zařízené. První nájem + jedna celá nevratná kauce předem (za poslední měsíc budete mít tedy již zaplaceno). Přeji hezký den.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Panel
Dispozice bytu:
3+1
Patro:
2
Již bydlí osob:
2
Adresa:
Hl. m. Praha, Praha 9 Jablonecká 707/28
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Dlouhodobě pronajmu pokoj po rekonstrukci k metru C Prosek 3 min, P-9. Na B Vysočany je to stanice autobusem. Ne pro cizince. Cena je s poplatky i wifi. K pronajmutí min. na 2 roky. Pokoj má balkonové dveře a ihned zábradlí, nikoli balkon. Byt je nekuřácký a má zasklenou lodžii. Bydlíme tu 2, já jsem majitelka. Na email mohu zaslat další fotografie. Vše je zařízené. První nájem + jedna celá nevratná kauce předem (za poslední měsíc budete mít tedy již zaplaceno). Přeji hezký den.t. 776880990, radka.kolar@seznam.cz.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Radka Kolářová
Tel.:
776880990