Pronájem pokoje v Bojanovicích s dojezdem 45 minut MHD do centra Prahy.
Bojanovice, Praha-západ, Středočeský

Pokoj 1

Průchozí:
Ne
Plocha:
12 m2
Volný od:
22. ledna 2020
Cena za pokoj:
4200,- Kč
Počet osob:
1
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ano
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k TV, Připojení k internetu

Popis pokoje

Dobrý den, nabízíme k pronájmu pokoj pro jednu osobu v obci Bojanovice (Praha západ). Cena 4200 Kč zahrnuje veškeré poplatky (nájem, voda, elektřina, wifi, pračka atd.). Je požadována kauce ve výši jednoho nájmu (lze ji rozdělit do dvou splátek) a nájemné na následující měsíc je splatné nejpozději 20. dne měsíce předchozího.. Před projevením zájmu si, prosím, nejdříve promyslete, zda Vám bude bydlení s dojezdovou vzdáleností 45 minut na Smíchovské nádraží vyhovovat. Jezdí sem linka č. 314, ale o víkendu například jezdí jen 2x denně. Je to tedy ideální pro někoho, kdo pracuje pouze ve všední dny a o víkendu má volno, nebo např. pro důchodce. V suterénu domu je hospůdka, která je vám samozřejmě k dispozici a po domluvě jezdíme v sobotu na společné nákupy do nedalekého Mníšku p. Brdy.

Pokoj 2

Průchozí:
Ne
Plocha:
15 m2
Volný od:
22. ledna 2020
Cena za pokoj:
4500,- Kč
Počet osob:
2
Pokoj pro:
Muž i Žena
Kuřák:
Ano
Zvířata:
Ne
Vybavení:
Postel, Skříň, Židle, Poličky, Stůl, Připojení k TV, Připojení k internetu, Televize

Popis pokoje

Dobrý den, nabízíme k pronájmu pokoj pro jednu osobu v obci Bojanovice (Praha západ). Cena 4500 Kč zahrnuje veškeré poplatky (nájem, voda, elektřina, wifi, pračka atd.). Je požadována kauce ve výši jednoho nájmu (lze ji rozdělit do dvou splátek) a nájemné na následující měsíc je splatné nejpozději 20. dne měsíce předchozího.. Před projevením zájmu si, prosím, nejdříve promyslete, zda Vám bude bydlení s dojezdovou vzdáleností 45 minut na Smíchovské nádraží vyhovovat. Jezdí sem linka č. 314, ale o víkendu například jezdí jen 2x denně. Je to tedy ideální pro někoho, kdo pracuje pouze ve všední dny a o víkendu má volno, nebo např. pro důchodce. V suterénu domu je hospůdka, která je vám samozřejmě k dispozici a po domluvě jezdíme v sobotu na společné nákupy do nedalekého Mníšku p. Brdy.

Základní informace o bytu

Typ bytu:
Cihla
Dispozice bytu:
5+1
Adresa:
Středočeský, Praha-západ Bojanovice
Vybavení bytu:
Lednice, Pračka, Mikrovlnka, Sporák, Wifi internet

Popis bytu

Jedná se o pokoj v penzionu v jehož přízemí se nachází Bojanovická hospůdka- Jedná se o naprosto klidnou lokalitu s čerstvým vzduchem a spoustou lesů a zeleně okolo.

Upozornění: Neplaťte rezervační zálohu před podpisem rezervační smlouvy a prohlídkou nemovitosti. Před úhradou rezervace doporučujeme také prostudovat nájemní a podnájemní smlouvu.

Kontakt

Jméno:
Rudolf Hubáček
Tel.:
721550864

Zvětšit mapu